Ισχυρή έκρηξη σε ισραηλινό κρατικό εργοστάσιο πολεμικού υλικού.


 

 

 

Η έκρηξη που συνέβη νωρίς το πρωϊ της Τρίτης αλλά ανακοινώθηκε μόλις σήμερα απο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε ως ελεγχόμενη δοκιμή.

Ορισμένα όμως  ισραηλινά ΜΜΕ εκτίμησαν πως η έκρηξη μπορεί να οφείλεται σε σαμποτάζ ιρανικών μυστικών υπηρεσιών ως αντίποινα για τη δολιοφθορά που προκάλεσαν προ βδομάδων ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του ιρανικού πυρηνικού συγκροτήματος στο Νατάνζ.

Η ρωσική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα άμυνας avia.pro απέδωσε χωρίς επιφυλάξεις το συμβάν σε κυβερνοεπίθεση ιρανικών μυστικών υπηρεσιών δίχως περαιτέρω πληροφορίες.

H κρατική πολεμική βιομηχανία Tomer απασχολεί περίπου 540 άτομα, οι περισσότεροι ειδικευμένοι επιστήμονες και τεχνικοί που θεωρούνται ειδικοί σε προηγμένα πυραυλικά συστήματα.

Η εταιρία κατασκευάζει μεταξύ άλλων τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Arrow, εκτοξευτήρες ρουκετών και άλλων πυραυλικών συστημάτων καθώς επίσης και μηχανικά τμήματα βαλλιστικών συστημάτων και μηχανών του ισραηλινού συστήματος εκτόξευσης κατασκοπευτικών δορυφόρων Shavit.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.