Σύλληψη Αιγύπτιου για κατασκοπεία στην Κω. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.



 Συνελήφθη σήμερα ΑΙγύπτιος που είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσηςκαι κατηγορείται για πλαστογραφία αλλά και κατασκοπεία στην Κω.Το Λιμενικό σε συνεργασία  με άλλες αρχές αρχισε να ξηλώνει την εγκληματική αυτή οργάνωση.Στο κινητό του  Αιγύπτιου  βρέθηκε κινητό με βίντεο και φωτογραφίες απο τα φυλάκια και τις σταρτιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού,

Μέχρι πριν από λίγη ώρα δεν είχε εμφανιστεί δικηγόρος για να τον υπερασπιστεί, μιας και ο συνήγορος που είχε πάει αρχικά, αρνήθηκε τελικά να τον εκπροσωπήσει.

 Ο 43χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να είπε στους λιμενικούς πως ό,τι έχει να πει, θα το πει στον Εισαγγελέα.

Οι Αρχές πάντως βλέπουν "κύκλωμα" με βαθιες ρίζες, έκαναν "φύλλο και φτερό" το σπίτι του Αιγύπτιου στην Κω όπου και εργαζόταν ως μόνιμος υπάλληλος. Εκεί βρήκαν και το βιντεοληπτικό υλικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθούν οι τελικοί παραλήπτες του υλικού
.

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.