Αυτοκτόνησε γυναίκα από τον Ισθμό


Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής...

Πεζοί που διέρχονταν της γέφυρας του Ισθμού, παρατήρησαν πως εντός του καναλιού, επέπλεε ένα σώμα. Αμέσως, κάλεσαν το Λιμενικό, οι άνδρες του οποίου εντόπισαν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να επιπλέει στο νερό στη διώρυγα του Ισθμού.

Η σορός, αφού μεταφέρθηκε στην ξηρά, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

loutraki365.gr

Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.