Λιγνάδης: Οριστική και διά βίου διαγραφή του από το ΣΕΗ


Την οριστική και διά βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε η γενική συνέλευσή του που συνεδρίασε στη θερινή σκηνή του Εθνικού στην οδό Πειραιώς. Η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Την αποπομπή του ηθοποιού, σκηνοθέτη και τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων και μη, είχε προαναγγείλει από το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, είχε πει ότι την απόφαση για την αποπομπή θα ελάμβανε η γενική συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο του Σωματείου, ενώ τόνισε ότι χωρίς τη γενική συνέλευση δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις.

 


Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.