Ο Λοβέρδος ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη
Να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ζήτησε από το βήμα της βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
Ο πρώην υπουργός ζητάει την παρέμβαση του Κώστα Τσιάρα και την εφαρμογή του άρθρου 30 του Ποινικού Κώδικα

Ο πρώην υπουργός, κάνει αναφορά στον μάρτυρα που κατέθεσε και μίλησε για χτύπημα με κοντάρι στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν πέσει στη θάλασσα, διευκρινίζοντας πως η εφαρμογή του αρθρου 30 είναι σπάνια αλλά σε αυτή την περίπτωση απολύτως αναγκαία.

Η υπόθεση  αρχικά είχε αντιμετωπιστεί ως ατύχημα, χάρη στην επιμονή της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη, κυρίας Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, οδήγησε στην εμπλοκή του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να γίνει έρευνα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.