Εκτός οι μισές επιχειρήσεις από την Επιστρεπτέα προκαταβολή 7



Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις  704.604 αιτήσεις, αναμένεται να εγκριθούν σχεδόν 300.000 έως 350.000 επιχειρήσεις, προκειμένου να λάβουν την κρατική ενίσχυση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η ΑΑΔΕ αναμένεται να εκδώσει την απόφαση με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη λήψη της επιστρεπτέας προκαταβολής. 
Οι δικαιούχοι θα μοιραστούν το ποσό του 1 δισ. ευρώ, ενώ η ενίσχυση θα καλύψει τις απώλειες τζίρου κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2021.

Ως μη επιστρεπτέο θεωρείται το 50% της κρατικής ενίσχυσης, ενώ δεκτές αναμένεται να γίνουν αιτήσεις από εταιρίες που κατέγραψαν αύξηση τζίρου το 2020, εφόσον ανήκουν σε κλάδους που υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα. Για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις θα ισχύει το κριτήριο μείωσης του τζίρου κατά 20% το πρώτο τρίμηνο του 2021.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.