Απίστευτο θέαμα με εκατοντάδες δελφίνια στην Καλιφόρνια


Η «επέλαση» των δελφινιών σημειώθηκε στη διάρκεια εκδρομής  στην Καλιφόρνια για την παρατήρηση φαλαινών στην περιοχή, σύμφωνα με τη ΝΥ Post.

«Είναι τόσο χαριτωμένα ακόμη είμαστε τόσο έκπληκτοι που τα είδαμε κοντά στην ακτή μας», έγραψε η ομάδα Dana Point Whale Watching, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram.

τα δελφίνια ταξιδεύουν συνήθως σε ομάδες περίπου 200 ή λιγότερων. Μεγάλες ομάδες εμφανίζονται σε μέρη όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα τροφής.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.