Φωτιά χθες στην ΒΙΑΛ στη Χίο . Μεγάλες καταστροφές στη δομή μεταναστών

Φωτιά ξέσπασε χθες (05-04-2021), στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός της Χίου είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς 15 σκηνές στις οποίες διέμεναν αιτούντες άσυλο και να υποστούν ζημιές άλλες πέντε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr….

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσβησαν την πυρκαγιά, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προήλθε από αυτοσχέδια ξυλόσομπα που λειτουργούσε σε εξωτερικό χώρο του καταυλισμού.  



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.