ΚΤΗΡΙΟ ΠΥΡΚΑΛ, ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ,,ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

 



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iEidiseis.gr το πρωί του Σαββάτου στις 9:30 θα γίνει στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και εννέα υπουργών, που θα μεταφερθούν στο σημείο.

Νέο κυβερνητικό μέγαρο με μια σειρά από υπουργεία στήνεται στον χώρο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iEidiseis.gr το πρωί του Σαββάτου στις 9:30 θα γίνει στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και εννέα υπουργών, που θα μεταφερθούν στο σημείο. Ορίζοντας υλοποίησης είναι μια τετραετία.

Τα υπουργεία που θα μεταφερθούν είναι:

    Υπουργείο Οικονομικών
    Ανάπτυξης
    Εργασίας
    Ενέργειας
    Υγείας
    Εσωτερικών
    Πολιτισμού
    Τουρισμού
    Αθλητισμού
    Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην επίσκεψη το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκονται οι υπουργοί

    Χρήστος Σταϊκούρας
    Κωστής Χατζηδάκης
    Κώστας Σκρέκας
    Άδωνις Γεωργιάδης
    Βασίλης Κικίλιας
    Σπήλιος Λιβανός
    Μάκης Βορίδης
    Λίνα Μενδώνη
    Χάρης Θεοχάρης
    Λευτέρης Αυγενάκης

Στο χώρο θα βρεθούν ο Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας και ο Άκης Σκέρτσος.


 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.