Μυστηριο με το θάνατο της 63χρονης μετά τον εμβολιασμό της


Ο ιατροδικαστής της γυναίκας από το Ίλιον που έχασε τη ζωή της μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, έχει ενστάσεις σχετικά με τα αίτια θανάτου της.
Μπορεί ο ΕΟΦ, να αποφάνθηκε σχετικά με το θέμα επισημαίνοντας πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν σχετίζεται με το εμβόλιο ωστόσο, διαφορετική γνώμη φαίνεται να έχει ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια ο οποίος δήλωσε ότι το πνευμονικό οίδημα δεν είναι αιτία θανάτου, είναι αποτέλεσμα.

«Όταν κατά τη διάρκεια ιατροδικαστικής εξέτασης υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που δεν μπορούν να αποφανθούν για την αιτία θανάτου, ο κώδικας δεοντολογίας λέει ότι διενεργούμε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Είναι προσωρινή τοποθέτηση αυτή του ΕΟΦ. Παλαιό έμφραγμα σημαίνει ότι στο μυοκάρδιο εντοπίσαμε ουλές», είπε ο κ. Αλεξάνδρου στην εκπομπή Live News.

«Το πνευμονικό οίδημα δεν είναι αιτία θανάτου, είναι αποτέλεσμα. Χρονικά το περιστατικό έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό», συνέχισε ο ίδιος.

«Εγώ αν έπρεπε να κάνει συγγενής μου το εμβόλιο της AstraZeneca, θα του έλεγα να μην πάει. Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μια κοινότητα επιστημονική μπορεί να ανακαλέσει ή να σκεφτεί ξανά κάποια πράγματα», πρόσθεσε ο κ. Αλεξάνδρου.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.