Αποφασισμένοι να χτίσουν εκκλησία απέναντι απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου οι κάτοικοι! – Εβρίτης δώρισε το οικόπεδο (Βίντεο)

 
Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την ανέγερση εκκλησίας απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καταυλισμού αλλοδαπών στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, είναι οι κάτοικοι της περιοχής.

Η εκκλησία θα βρίσκεται και δίπλα από αγροτεμάχια τεσσάρων ιδιοκτητών  που δέχτηκαν να νοικιάσουν στο υπουργείο Μετανάστευσης για την επέκταση του καταυλισμού αλλοδαπών που προωθεί η κυβέρνηση και έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων του Έβρου συνολικά.

Την απόφαση πήραν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Πρόεδροι των 29 Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας.

Ο ηλικιωμένος κάτοικος του Φυλακίου Κώστας Σωτηρόπουλος, που είχε συγκινήσει με τις δηλώσεις του και στην συγκέντρωση όταν είχε έρθει στο Φυλάκιο ο Νότης Μηταράκης, δώρισε το χωράφι του 6 στρεμμάτων.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ.Σωτηρόπουλος στον Κώστα Θεοχαρίδη και την σελίδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, του οποίου  είναι τα ΒΙΝΤΕΟ που σας παρουσιάζουμε:

 

Ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πρότεινε αυτός και οι συνάδερφοι του θα δώσουν από έναν μισθό για να ξεκινήσει το χτίσιμο της εκκλησίας. Επίσης, θα σπείρουν όλοι συμβολικά από ένα δέντρο στο συγκεκριμένο σημείο και θα τοποθετήσουν κάθε χωριό από μια ελληνική σημαία.Πηγή: pronews.gr

https://theflagreport.com Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.