Ειδική αργία στις τράπεζες Παρασκευή και Δευτέρα λόγω του Καθολικού Πάσχα




Εφόσον έχουν περάσει σε ξένα χέρια, τις ξένες αργίες θα ακολουθούν.....

Χωρίς αρκετές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 2 Απριλίου και την Δευτέρα 5 Απριλίου λόγω του Πάσχα των Καθολικών πολλές τράπεζες.

Σύμφωνα με την Alpha Bank, «η Παρασκευή 2 και η Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 έχουν οριστεί ως ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Για το λόγο αυτό: Μεταφορές σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών του εσωτερικού και του εξωτερικού που θα καταχωρούνται στο διάστημα από την Παρασκευή, 2 Απριλίου έως και τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, προς εκτέλεση εντός του ως άνω διαστήματος, θα εκτελεσθούν την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, ενώ πληρωμές για αυθημερόν εξόφληση λογαριασμών τρίτων που θα καταχωρούνται από την Παρασκευή, 2 Απριλίου έως και την Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, θα έχουν ημερομηνία εκτελέσεως την Τρίτη, 6 Απριλίου 2021.Κανονικά θα εκτελούνται άμεσες και μεταχρονολογημένες μεταφορές μεταξύ λογαριασμών Alpha Bank, καθώς και πληρωμές καρτών εκδόσεως Alpha Bank».



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.