ΡΙΤΣΩΝΑ-ΕΥΒΟΙΑ Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απο μετανάστες


ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...
Ένταση επικρατεί τι τελευταίες μέρες έξω από το hot spot της Ριτσώνας όπου πρόσφυγες και μετανάστες πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλείνοντας συμβολικά τον δρόμο έξω από τη δομή για την καθυστέρηση των συνεντεύξεων ασύλου και άλλα αιτήματα...
Όπως καταγγέλλουν τα ραντεβού για τη συνέντευξη ασύλου έχει οριστεί σε κάποιους το 2022 και σε άλλους το 2023, ενώ η απόφαση αναμένεται μετά από αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται υπήρξε συνεννόηση με το αρμόδιο υπουργείο ώστε τοπικοί εκπρόσωποι να τους δώσουν τις απαντήσεις που ζητούν.

Στο σημείο  βρέθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ όπου τους έριξαν χημικά και δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.