Έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου… μετά τον σεισμό


Από τη μια απειλούν από την άλλη εκφράζουν αλληλεγγύη!!!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάλεσε τον ο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, για να εκφράζει την αλληλεγγύη της Τουρκίας για τον ισχυρό σεισμό στην Ελασσόνα, αλλά και την… ετοιμότητά της να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

Ο Τσαβούσογλου «εξέφρασε αλληλεγγύη προς την Ελλάδα μετά το σεισμό που σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς και την ετοιμότητα της χώρας του να συνεισφέρει βοήθεια εφόσον προκύψει ανάγκη», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, λίγες μέρες αφότου έστειλε το Τσεσμέ να παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.