Ο Μητσοτάκης εκθειάζει την «εξαιρετική συνδεσιμότητα» της χώρας και λίγο αργότερα... παγώνει η εικόνα


Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να «διαφημίσει» τις «εξαιρετικές ταχύτητες» του διαδικτύου της χώρας, κατά την παρέμβασή του στη διαδικτυακή εκδήλωση Innovative Greeks του ΣΕΒ, αλλά τον... πρόδωσαν τα προβλήματα συνδεσιμότητας.

«Η φύση της εργασίας αλλάζει. Και εδώ έχουμε ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα που συνδυάζει την ποιότητα ζωής, έχουμε εξαιρετική συνδεσιμότητα. Είμαστε από τις πρώτες χώρες που λανσάρει τις δημοπρασίες 5G (...) Δεν χρειάζεται να δουλέψεις από την Αθήνα, μπορείς να δουλέψεις από ένα νησί, ένα χωριό...», ανέφερε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο event των Innovative Greeks ο πρωθυπουργός.

Χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγα λεπτά ώστε η πραγματικότητα να... προσγειώσει τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις αναφορές περί... εξαιρετικής συνδεσιμότητας. Κατά τη διάρκεια της απάντησής του σε ένα από τα τελευταία ερωτήματα των συντονιστών, ένα πρόβλημα δικτύου έκανε την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να... παγώσει για λίγα δευτερόλεπτα.

«Έχουμε ένα πρόβλημα στη σύνδεση. Θα περιμένουμε λίγο για να δούμε εάν θα επιλυθεί», ανέφερε η συντονίστρια της εκδήλωσης με την σύνδεση να έχει χαθεί για λίγα δευτερόλεπτα, προτού επανέλθει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώσει την τοποθέτησή του περί επενδύσεων.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.