Σε βαρύ κλίμα οδύνης η κηδεία του 23χρονου Ιάσονα


Με ανείπωτο πόνο και δάκρυα στα μάτια οικογένεια και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 23χρονο Ιάσoνα, που έσβησε μετά το τραγικό τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Η κηδεία του 23χρονου πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο του Ζωγράφου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συντετριμμένες η μάνα και η αδερφή του Ιάσονα που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν έτσι άδικα τον νεαρό, έφτασαν στο κοιμητήριο από νωρίς. Το παρόν στην κηδεία έδωσαν και φίλοι του άτυχου νέου.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένειά του μέσα στον πόνο και τον οδυρμό, πήρε την ηρωική απόφαση να προσφέρει ζωή, προχωρώντας σε δωρέα οργάνων του παιδιού τους.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.