Οι εργαζόμενοι της ΠΙΤΣΟΣ στηρίζονται στον Άδωνι...Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, θα έχουν σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι του εργοστασίου Πίτσος (PITSOS), προκειμένου να πιεσθεί η ιδιοκτήτρια γερμανική πολυεθνική Bosch να έρθει σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Νίκο Μπακατσέλο, για να διασωθούν οι θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο του Ρέντη.

Στόχος του επιχειρηματία Νίκου Μπακατσέλου, που είναι και πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, να διασώσει τους 200 εργαζομένους του εργοστασίου (395 απασχολούνταν στην εταιρία στο τέλος του 2019 και 409 το 2018). Σημειώνεται ότι στις 31 Μαρτίου θα έχουν αποχωρήσει όλοι οι εργαζόμενοι, λαμβάνοντας τις αποζημιώσεις τους από την BSH.

Η εταιρία είχε προβλέψει σχετικό κονδύλι της τάξης των 25.000.000 ευρώ από το 2017, όταν έκανε γνωστή την απόφασή της να κλείσει το εργοστάσιο στην Αθήνα. Με βάση το business plan που έχει καταρτιστεί, περίπου 100 άτομα θα εργαστούν στη νέα φάση με ορίζοντα 12μήνου. Σύμφωνα με τον κ. Μπακατσέλο, εφόσον η συμφωνία προχωρήσει, τον δεύτερο χρόνο θα διπλασιαστούν οι εργαζόμενοι.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.