Οι καταρράκτες του Νιαγάρα θα λάμψουν στο μπλε και το λευκό για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης



Οι εμβληματικοί καταρράκτες του Νιαγάρα, ο μεγαλύτερος καταρράκτης στη Βόρεια Αμερική, που μοιράζονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, θα λάμψουν με το γαλάζιο και το λευκό της ελληνικής σημαίας για να τιμήσουν τον εορτασμό των 200χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στις 25 Μαρτίου.

Ο φωτισμός αυτού του θαύματος της φύσης , που μοιράζεται μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου, από τις 9: 45-10: 00 μ.μ. EST. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά στον επίσημο ιστότοπο του Νιαγάρα (δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης).

Η ελληνική διακοσαετία θα τιμηθεί σε όλο τον κόσμο στις 25 Μαρτίου
Πολλά ορόσημα σε όλο τον κόσμο θα φωτιστούν με μπλε και άσπρο στις 25 Μαρτίου, με πολλές πόλεις να υψώνουν επίσης την ελληνική σημαία εκείνη την ημέρα ή κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας ως τρόπος τιμής της Ελληνικής Επανάστασης.

Το Queen Victoria Park στους καταρράκτες του Νιαγάρα, Οντάριο, Καναδάς,  είναι ανοιχτό για όσους θα μπορούν να πάνε εκεί για να δουν το θέαμα από πρώτο χέρι στις 25 Μαρτιίου Όλα τα αξιοθέατα παραμένουν κλειστά αυτή τη στιγμή, αλλά ευτυχώς, τα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά.

Το Prospect Point και το Goat Island στο Niagara Falls State Park στο Niagara Falls USA είναι ανοιχτά στους επισκέπτες για να δουν τους καταρράκτες. Απαιτούνται μέτρα κοινωνικής απόστασης και τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι ανοιχτά.

Το Σπήλαιο των ανέμων είναι ανοιχτό από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. καθημερινά με χρονομετρημένη έκδοση εισιτηρίων όταν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να βρείτε καθημερινές ενημερώσεις στην επίσημη σελίδα Facebook του πάρκου.

Ο νυχτερινός φωτισμός των καταρρακτών θα εμφανίζεται κάθε βράδυ για το 2021. 

greekreporter.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.