ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ “take away ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΛΠ



ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ “take away ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΛΠ

Το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό<<εδω η μανα μου θαλεγε καλα σπιτι δεν εχει αυτός ηη υπουργειο να  πει πρεπει σε ξενα μερη και ορθια ??? ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σταματά το take away για τα Σαββατοκύριακα 

«H κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.