Τέλος το take away σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ΣαββατοκύριακοΑποφάσεις στο πόδι για άλλη μια φορά. Δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα την περιοχή. 
Μήπως ο σκοπός είναι να μπερδεύονται οι πολίτες κι έτσι να είναι πιο εύκολο να κοπούν πρόστιμα;
Κι  ενώ είναι προφανής η αποτυχία των μέτρων, η κυβέρνηση  συνεχίζει  να πιέζει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.
 
Ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στα μέτρα που αναμένεται να επιβάλει η κυβέρνηση, ενώ γνωστοποίησε ότι θα σταματήσει και το take away.

«Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery,η  διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στην αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σάββατα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο υπουργός Ανάπτυξης  επισήμανε ότι θα το συζητήσει ξανά με την Επιτροπή, καθώς όπως υπογράμμισε η μη λειτουργία τους «διακινδυνεύει τεράστιο συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ». 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.