Προ των πυλών ο ανασχηματισμός γενικών γραμματέων - «Να λειτουργούν ως project manager»

 

Όλα έτοιμα είναι για τον ανασχηματισμό των γενικών γραμματέων των Υπουργείων, καθώς η διαδικασία της αξιολόγησης «τρέχει» για το επιτελικό κράτος του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρασκήνιο, με ανοιχτή προφανώς ανά πάσα στιγμή την επιλογή του Πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος έχει δείξει, για «διορθωτικές κινήσεις» εφόσον κριθούν απαραίτητες, ενώ αντίστοιχο σκανάρισμα προσώπων και αρμοδιοτήτων φαίνεται να επιχειρείται και στις θέσεις ευθύνης σε δημόσιους οργανισμούς και φορείς.

Όπως γράφουν «Τα Νέα» σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τους γενικούς και ειδικούς γραμματείς, την πρόθεση του πρωθυπουργικού επιτελείου αποτυπώνει καθαρά η αποστροφή ενημερωμένης πηγής: «Να λειτουργούν ως project managers…» είναι ο στόχος του Μαξίμου.

Αυτό σημαίνει ότι στελέχη κάτω από τους υπουργούς, τους αναπληρωτές τους και τους υφυπουργούς καλούνται – και μοιραία θα αξιολογούνται για τις κινήσεις τους – σε ένα ευρύ πεδίο δράσης στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση του κυβερνητικού έργου».

http://www.topontiki.gr/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.