Βίντεο: Ο Άντυ Νγκο μιλά για την διείσδυση στην CHAZ και το σχέδιο της Αντίφα να καταστρέψει την Αμερική

 

 


 «Με τα δικά τους λόγια, για να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει και να αναπτυχθεί, η Αμερική πρέπει να πεθάνει.»

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Άντυ Νγκο έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μελετώντας και γράφοντας για την Αντίφα. Αν και έχει υποστεί παραβιάσεις της ιδιωτικότητάς του, κακοποιήσεις, και ξυλοδαρμό από την Αντίφα τόσο άσχημα που κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, μπήκε κρυφά στην CHAZ, την άνομη ζώνη που διήρκησε τρεις εβδομάδες στο Σιάτλ τον προηγούμενο χρόνο.

Σήμερα, ο Άντυ Νγκο αναλύει τις εσωτερικές διεργασίες της Αντίφα, τις οποίες περιγράφει με λεπτομέρεια στο νέο του βιβλίο «Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy» [Χωρίς μάσκα: Μέσα στο ακραίο σχέδιο της Αντίφα να καταστρέψει την δημοκρατία].

 

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.


https://theepochtimes.gr 

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.