Ο στρατός του Χαφτάρ χρησιμοποιεί στόχο στις ασκήσεις με την εικόνα του Ερντογάν

 

 

 Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χατάρ διεξήγαγε στρατιωτικές ασκήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων χρησιμοποιήθηκαν ως στόχοι εικόνες του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της εθνικής σημαίας της Τουρκίας. Αυτό δημοσιεύθηκε σήμερα, στην τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak.

Αφού σημάδεψαν και πυροβόλησαν στόχους με την εικόνα του Ερντογάν και του συμβόλου του τουρκικού κράτους, οι στρατιώτες του Χαφτάρ, όπως δημοσίευσαν στον Ιστό, άρχισαν να ποδοπατούν τους στόχους αυτούς και να τους διαλύουν στο έδαφος, όπως σημειώνεται.

Προφανώς, πρόκειται για προπαγάνδα παρά για μια στρατιωτική άσκηση, όπως παρουσιάστηκε από την τουρκική εφημερίδα.

Η πρόκληση των στρατευμάτων του Χαλίφα Χαφτάρ προς τον Ανώτατο Αρχηγό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μέρος της πρόσφατης ανταλλαγής δηλώσεων μεταξύ της διοίκησης του LNA και της στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας της Τουρκίας.

https://crashonline.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.