Συναγερμός στη Γαλλία: Φορτηγό παρέσυρε πεζούς

 Αναστάτωση επικρατεί στη Γαλλία καθώς ένας άνδρας έκλεψε ένα φορτηγό από το δημαρχείο της Ναντέρ και έπεσε πάνω σε πεζούς.

Ανησυχία στις γαλλικές αρχές, καθώς άνδρας έκλεψε ένα φορτηγό από το δημαρχείο της Ναντέρ, παρασέρνοντας πεζούς στο προαύλιο του La Défense, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Sputnik.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της γαλλικής πόλης, ο δράστης ήταν άστεγος και συνελήφθη σχεδόν αμέσως, με την Αστυνομία να αποκλείει τρομοκρατική ενέρηεια προς το παρόν.

Μάλιστα, ένα άτομο φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από τη φονική παράσυρση ενώ άλλο ένα τραυματίστηκε.

    🔴 Un homme a volé une camionnette et a percuté deux piétons à La Défense, faisant un mort et un blessé pic.twitter.com/OvJd75tLeO
    — BFMTV (@BFMTV) February 3, 2021​https://sputniknews.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.