Με “πινακίδες καθοδήγησης” μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα γέμισαν τον Έβρο οι Τούρκοι


Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαν Ερντογάν-Μέρκελ, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αναθεώρηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό και σίγουρα θα ζήτησε και περισσότερα κονδύλια.

Δεν θα είναι έκπληξη αν η Γερμανία και η ΕΕ ενδώσει για ακόμη μία φορά στις τουρκικές απαιτήσεις.

Την ίδια ώρα το τουρκικό καθεστώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες ως “όπλο” ενάντια στην Ελλάδα. Η φωτογραφία από τον Έβρο μία από τις αποδείξεις.

Οι Τούρκοι έχουν τοποθετήσει παντού “πινακίδες καθοδήγησης” γραμμένες σε έξι διαφορετικές γλώσσες! Η “καθοδήγηση” οδηγεί φυσικά πάντα στα ελληνοτουρκικά σύνορα…

Αυτά για να μην έχουμε καμία απολύτως ψευδαίσθηση για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε με την Τουρκία. Αρκετοί στην Αθήνα δείχνουν έτοιμοι να πιστέψουν ότι τα “ελληνοτουρκικά” εισέρχονται -αν δεν έχουν εισέλθει λένε οι πιο αισιόδοξοι- σε φάση “αποκλιμάκωσης”! Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, εκτός αν ορισμένοι έχουν αποφασίσει ότι θα τα αντιμετωπίσουμε με “ευελιξία”…

www.militaire.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.