ΕΣΗΕΑ για Ικαρία: Καλεί για εξηγήσεις ΕΡΤ και Alpha


Η ΕΣΗΕΑ καλεί για εξηγήσεις την ΕΡΤ και τον Alpha για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας την επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία. 

Τους ιθύνοντες της ΕΡΤ καλεί το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να δώσουν εξηγήσεις για το σημείωμα «εντολή» να «θαφτούν» τα επίμαχα πλάνα από το φαγοπότι Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ομόφωνα το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη και τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ο Γιάννη Τρουπή, με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε με τις οδηγίες που θυμίζουν πρακτικές της ΥΕΝΕΔ.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί και το Νίκο Μάνεση να δώσει εξηγήσεις για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι σε πολίτη ενώ ήταν στον αέρα. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μάνεσης, εμφανώς εκνευρισμένος, ειρωνεύτηκε πολίτη που είπε σε δημοσιογράφο «να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ». «Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε» είχε πει ο Νίκος Μάνεσης.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.