ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ


Τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού έβαλε 56χρονος στους Αρμενιούς Τριφυλίας.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδερφός του σήμερα το πρωί σε αποθήκη. Έρευνα για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον 56χρονο στο απονενοημένο διάβημα διεξάγεται από το Α.Τ. Τριφυλίας

Στην Μαγνησία η δεύτερη αυτοκτονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, στις 4.30 σήμερα τα ξημερώματα, βγήκε ευκαιρία που η σύζυγός του σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήρε το δίκαννο που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας την κάννη στο κάτω μέρος του προσώπου του.

Από τον ήχο του πυροβολισμού έγινε αντιληπτός από τη σύζυγό του και τον γιό του, που μένει στο διπλανό σπίτι και αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο βαρύτατα τραυματισμένος, νωρίς το πρωί, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στις 11.50 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος, πρόσφατα αντιμετώπισε ένα παθολογικό πρόβλημα υγείας και για το λόγο αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.