Τσάκος: Ή ξεχνάτε το Θόλος ή φεύγω από την μαρίνα Χίου


Αιτία πολέμου φαίνεται ότι θεωρεί ο κ. Παναγιώτης Τσάκος την επιλογή της περιοχής Θόλος για την δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών στη Χίο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τις ανακοινώσεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr, μόλις έγινε γνωστή η επιλογή του κ. Μηταράκη, ο ιδρυτής του ομίλου φέρεται να διεμήνυσε ότι η κίνηση αυτή δεν μπορεί να γίνει ανεκτή κι αν δεν ακυρωθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την δομή στο Θόλος ο όμιλος θα εγκαταλείψει την επένδυση της μαρίνας Χίου, στην περιοχή του νοσοκομείου.

Όπως είναι γνωστό, στο Θόλος λειτουργεί επισκευαστική μονάδα σκαφών (καρνάγιο), όπου ο όμιλος επενδύει, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει για τις επισκευές των σκαφών που θα ελλιμενίζονται στην μαρίνα Χίου.

Προσώρας, δεν έχουν γίνει γνωστές οι αντιδράσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και του κ. Μηταράκη ειδικότερα, ο οποίος διαισθάνεται ότι μετά και από αυτή την κίνηση του κ. Τσάκου το κλίμα βαραίνει ακόμα περισσότερο και τα περιθώρια ελιγμών στενεύουν απελπιστικά έως και μηδενίζονται.

Από τους άλλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Θόλους δεν έχουν εκδηλωθεί μέχρι στιγμής ή ακριβέστερα δεν έχουν γίνει γνωστές αντιδράσεις για την επιλογή Μηταράκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή, εκτός από το καρνάγιο, δραστηριοποιούνται η τεχνική εταιρεία ΤΕΧΝΕΤ του κ. Γιάννη Ζαννάρα και η εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών ΦΟΡΚΥΣ, ενώ σε μικρή απόσταση, στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου οι αδελφοί Γεωργούλη, που έχουν την επιχείρηση ΟΖ και έχουν μισθώσει την έκταση της πρώην κατασκήνωσης Θαλασσοπούλια για την δημιουργία μονάδας εστίασης – ψυχαγωγίας.

astraparis.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.