Και τουρκική φρεγάτα στην περιοχή που πλέει το ΤΣΕΣΜΕ


Τουρκική φρεγάτα εμφανίστηκε στην περιοχή που το ΤΣΕΣΜΕ πλέει από χθες το βράδυ, κάνοντας “έρευνες”.

Το ΤΣΕΣΜΕ και η τουρκική φρεγάτα βρίσκονται δυτικά της Λήμνου, στο βόρειο κομμάτι της περιοχής που έχουν δεσμεύσει οι Τούρκοι στην “καρδιά” του Αιγαίου. Η χρονική διάρκεια της παράνομης NAVTEX εκπνέει στις 2 Μαρτίου. 

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, λένε ότι η απόφαση της κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει και θα παραμείνουμε στις διερευνητικές παρόλο που έγκυρες φωνές,αναλυτές ,διεθνολόγοι, απόστρατοι,πολιτικοί, όλοι ζητούν τουλάχιστον αναβολή των συζητήσεων.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.