Λάρισα-Αθήνα σε 11 ώρες με τρένο! Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες λόγω πεσμένων δέντρων στο δίκτυοΣε πραγματική οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι από την Λάρισα στην Αθήνα με τρένο. Όπως κατήγγειλε στο onlarissa.gr ένας επιβάτης αναχώρησε με το δρομολόγιο των 10.40 το πρωί της Τρίτης από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας και ενώ το τρένο θα έφτανε στην Αθήνα περίπου στη 1 το μεσημέρι, αφίχθη τελικά στις 9.10 το βράδυ της ίδιας ημέρας στον προορισμό του.

Οι κακές καιρικές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν πτώσεις δένδρων στις σιδηροδρομικές γραμμές με συνέπεια το τρένο να ακινητοποιηθεί σε δύο σημεία έχοντας μεγάλη καθυστέρηση. Το πρώτο περιστατικό έγινε λίγο πριν τον σταθμό της Οινόης και το δεύτερο μεταξύ Οινόης και Αγίου Στεφάνου.

Το δεύτερο περιστατικό όπου ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία ήταν σε σημείο εξαιρετικά δύσβατο, με αποτέλεσμα και η Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε για να επέμβει απομακρύνοντας το δέντρο, να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες για να προσεγγίσει οπότε η καθυστέρηση ήταν μεγάλη.

Στο σημείο που ακινητοποίηθηκε το τρένο δεν υπήρχε σήμα στα κινητά, οπότε ήταν αδύνατο οι επιβάτες να καλέσουν τους οικείους τους για να ενημερώσουν για την καθυστέρηση με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ανησυχήσουν και να υπάρξει μεγάλη αναστάτωση.

Τελικά το τρένο έφτασε με τεράστια καθυστέρηση στον προορισμό του, αλλά η λαχτάρα για τους επιβάτες όσο και για τους δικούς τους ανθρώπους που ανησυχούσαν ήταν πολύ μεγάλη.

Οι ιθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι θα αποζημιωθούν για την όλη κατάσταση με την επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου επιστροφής. Ωστόσο ο καταγγέλλων όπως και άλλοι επιβάτες δεν ικανοποιήθηκαν στον βαθμό που θα ήθελαν από την απόφαση αυτή καθώς θα περίμεναν κάτι περισσότερο.

Ο καταγγέλλων ρώτησε τους ιθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για ποιον λόγο δεν ακυρώθηκαν τα δρομολόγια, από τη στιγμή που γνώριζαν τις κακές καιρικές συνθήκες που θα συναντούσαν. Παρόλα αυτά τόνισε ότι η συμπεριφορά του ελεγκτή ήταν άψογη.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.