Παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι 45χρονη στη Λαμία



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της στη νότια πλευρά της πόλης, άναψε ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί.

Νωρίς το μεσημέρι, οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν γιατι δεν απαντούσε στις απανωτές κλήσεις που της έκαναν. Κάλεσαν την αστυνομία και πήγαν στο σπίτι, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο με το κλειδί πίσω από την πόρτα, με την 45χρονη να συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής.

Οι αστυνομικοί φώναξαν αμέσως κλειδαρά, με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα για να βρουν στο εσωτερικό του σπιτιού τη γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μέσα στο σπίτι ένα μαγκάλι αναμμένο, οι αναθυμιάσεις του οποίου είχαν "δηλητηριάσει" την άτυχη γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε εσπευσμένα την 45χρονη στα Επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα από τις αναθυμιάσεις που είχε εισπνεύσει.

Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο θα παραμένει για νοσηλεία, αφού η περιπέτεια που πέρασε ήταν πολύ σοβαρή για την υγεία της.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.