Αυστηρό lockdown στη Λέσβο


Μετά την Κάλυμνο σειρά έχει η Λέσβος. Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου που έχουν ραντεβού ξεπουλήματος με τους Τούρκους ποια ακόμα νησιά θα μπουν σε καραντίνα; Ποιες ακόμα περιοχές; Έχει γεμίσει η χώρα αλλοδαπούς, κυρίως από το Πακιστάν αλλά κι από  άλλες  χώρες  φιλικές προς την Τουρκία. 
Είπαμε,ο ιός είναι ευκαιρία για μεταρρυθμίσεις. Ακόμα κι αν αυτές περιλαμβάνουν απώλεια εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.
Ο Πρωθυπουργός δεν είναι ανέμελος αλλά εξαιρετικός ξεπουλητής.
Δεν είναι τυχαίες οι περιοχές που είναι συνεχώς σε καραντίνα.
Έχουν μεγάλο πληθυσμό αλλοδαπών λόγω χοτ σποτ και φυσικά  στρατιωτικές  εγκαταστάσεις.
Η προδοσία γίνετε πάντα από μέσα....

Νέα αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από την Τετάρτη, έως και το πρωί της Δευτέρας, 18 Ιανουαρίου στη Λέσβο, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 
Το νησί μπαίνει σε αυστηρό lockdown, μετά από εντολή του Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν συνεδρίασης στην οποία παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα για το επιδημιολογικό φορτίο, την ηλικιακή διαστρωμάτωση των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ και των δεδομένων της ιχνηλάτησης.

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν έχουν ως εξής:

Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.
Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).
Επίσης προβλέπεται:

H λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.
H λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Βορείου Αιγαίου για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.
H επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Βορείου Αιγαίου για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της ως άνω Περιφερειακής Ενότητας.
Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 μέχρι Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.