Σουφλί: Επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί στο πλημμυρισμένο Μικρό ΔέρειοΕπιχείρηση διάσωσης 4 λαθρομεταναστών που ήταν κρυμμένοι σε ένα μικρό οικίσκο του δασαρχείου Σουφλίου στον κάμπο του Μικρού Δερείου και όταν πλημμύρισε όλη η περιοχή εγκλωβίστηκαν εκεί, στήθηκε από τον Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ.
Την στιγμή που όλοι έτρεχαν να συγκεντρώσουν τους κατοίκους του Μικρού Δερείου στην εκκλησία για να μην κινδυνέψουν ζωές στα πλημμυρισμένα σπίτια, άκουσαν φωνές να καλούν στα αγγλικά σε βοήθεια “Help-Help” φώναζε ένας από τους λαθρομετανάστες.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική που βρισκόταν έτσι και αλλιώς στην περιοχή και με το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ αλλά και βάρκες, οι διασώστες έφτασαν στο σημείο όπου ήταν κρυμμένοι αλλά φυσικά εμφανίστηκαν επειδή κινδύνευαν από τα νερά, οι 4 αλλοδαποί.
Αφού με την βάρκα έφτασαν στο σημείο του χωριού που δεν ήταν πλημμυρισμένο, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις μια και η παραμονή τους στο σημείο επί ώρες και με τόσο κρύο, μπορεί να τους προκάλεσε προβλήματα υγείας.
Φυσικά η παρουσία στο Μικρό Δέρειο των συγκεκριμένων 4 λαθρομεταναστών μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε σε όσους βρέθηκαν στην περιοχή, μια και όπως έχουμε αναδείξει πολλές φορές από το Evros-news.gr, είναι συχνή η εμφάνιση λαθρομεταναστών στα χωριά της περιοχής του Σουφλίου.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.