Η.Π.Α: Οι εργοδότες θα μπορούν να απολύσουν νόμιμα τους υπαλλήλους τους αν δεν κάνουν το εμβόλιο COVID-19Ο εργασιακός μεσαίωνας έρχεται μέσω εμβολίου…! Αναρωτιέστε αν θα ισχύσει το ίδιο σε Ευρώπη και Ελλάδα;

Το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές. Ίσως το ζήτημα δεν είναι μόνο το ίδιο το εμβόλιο, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί για να προωθηθεί μια δικτατορική παγκοσμιοποιητική ατζέντα κάτω από τη μύτη της πλειοψηφίας του πληθυσμού, ο οποίος πιστεύει πως μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς θα επανέλθει στη προ-κορωνοϊού κανονικότητα του.

Γράφει ο ( Λ )

Είναι αστείο πώς οι αριστεροί διαφωνούν πάντα για το δικαίωμα της επιλογής και το δικαίωμα μιας γυναίκας να ορίζει εκείνη το σώμα της, αλλά όταν πρόκειται για αναγκαστικούς εμβολιασμούς για γυναίκες και άνδρες, είναι σιωπηλοί.

Μια πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής Ισότητας Ευκαιρίας Απασχόλησης, στις Η.Π.Α, ανέφερε ότι οι εργοδότες μπορούν να δώσουν εντολή εμβολιασμού στους υπαλλήλους τους.
  Ρωσία. Αυτό είναι το νέο όπλο με λέιζερ που κάνει στάχτη εχθρικά drones – ΒΙΝΤΕΟ

Προς στιγμήν, το εμβόλιο δεν είναι ιδιαίτερα διαθέσιμο λόγω ποσοτήτων, γεγονός που καθυστερεί τους περισσότερους εργοδότες που υποχρεώνουν ή απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν.

Το Western Journal σε άρθρο του βάζει επι τάπητος το ζήτημα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα πολύ σύντομα και παρέθεσε αυτές τις λεπτομέρειες:

«Οι εργοδότες σε ολόκληρη τη χώρα έχουν τη νομική εξουσία να απαιτούν από τους υπαλλήλους να λάβουν το νέο εμβόλιο κοραναϊού, σύμφωνα με τη νομική καθοδήγηση από την Επιτροπή Ίσης Απασχόλησης.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές λένε ότι επειδή οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα και απαιτείται να διασφαλίσουν έναν ασφαλή χώρο εργασίας στον οποίο «ένα άτομο δεν θα αποτελέσει άμεση απειλή για την υγεία ή την ασφάλεια των ατόμων στο χώρο εργασίας», μια εταιρεία μπορεί να απαιτήσει τον εμβολιασμό των εργαζομένων της .
  Εσπευσμένα στον Λευκό Οίκο ο Ν.Τραμπ - Διέκοψε τις διακοπές του από την Φλόριντα

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν εάν ένας εργοδότης μπορεί να απαιτήσει από τους υπαλλήλους του να λάβουν το εμβόλιο, ανέφερε το The Philadelphia Inquirer .

Ο εργοδότης πρέπει να αποδείξει ότι είναι απαραίτητο για τη δουλειά – συνήθως για άτομα που εργάζονται σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου – ή ότι υπάρχει «άμεση απειλή», δήλωσε ο Rhiannon DiClemente στις Κοινοτικές Νομικές Υπηρεσίες.

Εάν οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, για θρησκευτικούς λόγους ή για λόγους αναπηρίας, υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ληφθούν για την ικανοποίηση του αιτήματος τους προτού αυτό απορριφθεί.»

https://hellas-now.com/

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.