Το “Νήσος Χίος” το πρώτο πλοίο στον Πειραιά (video)



Ποδαρικό στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά έκανε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο “Blue Star Chios” .

Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι το πρώτο λεπτό του 2021, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο.
Ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το πρώτο πλοίο φωταγωγώντας το μνημείο του «Λιονταριού» στο Χατζηκυριάκειο και φωτίζοντας το φέρυ μπόουτ κατά την είσοδό του στο λιμάνι.
«Φέτος ο Πειραιάς υποδέχθηκε την έλευση του νέου έτους με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο και ελπίζω τα φώτα που έλαμψαν στον Πειραϊκό ουρανό να πρόσφεραν στιγμές χαράς και ελπίδας στους πολίτες” ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.
Το πλήρωμα και τους επιβάτες του πλοίου υποδέχθηκαν στον προβλήτα όπου έδεσε, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης, η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και ο Λιμενάρχης Πειραιά Γιώργος Σκανδάλης.
Το επόμενο πλοίο που κατέπλευσε ήταν στις 4.30 τα ξημερώματα του νέου έτους, ήταν το “Blue Star Μύκονος” προερχόμενο από Καβάλα και Λήμνο.
Το πρώτο προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά, είναι του πλοίου “Blue Star Πάρος” προς Λειψούς-Κάλυμνο-Κω-Νίσυρο-Τήλο-Σύμη-Ρόδο-Καστελόριζο.
Δείτε βίντεο από τον κατάπλου του “Blue Star Chios” και το υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών με το οποίο το υποδέχθηκε ο Δήμος Πειραιά



 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.