Γερμανικές τρικλοποδιές για την επιλογή του νέου τυφεκίου για τον Ελληνικό Στρατό
Η διαδικασία για την επιλογή νέου τυφεκίου για τον Ελληνικό Στρατό είναι σε εξέλιξη. Δίνεται μεγάλη σημασία στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή για την παραγωγή του και αυτό είναι απολύτως σωστό. Μόνο που αυτό δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε, γιατί κάποιοι “φίλοι” όπως οι Γερμανοί , σπεύδουν να το εκμεταλλευθούν. Τι έχει συμβεί;

Στις έγγραφες επικοινωνίες που υπήρξαν με τις χώρες που έχουν τυφέκιο που ενδιαφέρει την Ελλάδα, τονιζόταν ότι ανάμεσα στους όρους που θα παίξουν ρόλο στην απόφαση μας, ήταν και η ελληνική συμπαραγωγή ή ακόμη και η 100% παραγωγή. Οι “πονηροί” Γερμανοί απάντησαν με πολύ ευγένεια ότι είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν, αλλά στην τελευταία παράγραφο μας επισημαίνουν ότι αυτός ο όρος αντιβαίνει στην ευρωπαϊκή οδηγία για τις δημόσιες συμβάσεις στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας .
Γιατί το έκαναν αυτό οι Γερμανοί; Επειδή γνωρίζουν ότι έχουν λίγες πιθανότητες επιτυχίας δηλώνουν έτοιμοι να “χαλάσουν τη δουλειά”.
militaire.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.