Άνοδος για την τιμή του χρυσού



Ανοδικά έκλεισε η τιμή του χρυσού την Τετάρτη μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ και ενώ οι επενδυτές παρακολουθούν την ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του Προέδρου Τραμπ -για δεύτερη φορά.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Φεβρουαρίου, ενισχύθηκε κατά 10,70 δολάρια ή κατά 0,6% στα 1.854,90 δολ. ανά ουγγιά, έπειτα από πτώση 0,4% την Τρίτη.

Η άνοδος του χρυσού επιταχύνθηκε μετά τα στοιχεία για τον δείκτη τιμών καταναλωτή ο οποίος αυξήθηκε 0,4% τον Δεκέμβριο.

Στο μεταξύ, το ασήμι παραδόσεως Μαρτίου διέγραψε τις ήπιες απώλειες που "έγραφε" για να προσθέσει 13,7 σεντς ή 0,5% στα 25,572 δολάρια ανά ουγγιά.

https://www.capital.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.