Πελόζι: Αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία απόψε


Λίγη ώρα αφότου οι ειδικές δυνάμεις εκκαθάρισαν το Καπιτώλιο από τους εισβολείς και μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι η διαδικασία που διακόπηκε, θα επαναληφθεί προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Σε επιστολή προς τους συναδέλφους της, η Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι οι ηγέτες του Κογκρέσου αποφάσισαν να επαναλάβουν τη συνεδρίαση απόψε προκειμένου να πιστοποιήσουν τη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν μόλις το Καπιτώλιο «εκκαθαριστεί για χρήση».
Νωρίτερα, οι ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση και εκκαθάρισαν το κτήριο, ενώ επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται εκτός Καπιτωλίου, όπου παραμένουν ομάδες διαδηλωτών.

Στους δρόμους της Ουάσινγκτον βρίσκεται ήδη η Εθνοφρουρά.
Την ώρα που σημειωνόταν η εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, οι Δημοκρατικοί έπαιρναν τον έλεγχο της Γερουσίας, καθώς κέρδισαν και τη δεύτερη έδρα κατά τις επαναληπτικές εκλογές που διεξήχθησαν στη Τζόρτζια.

CNN.GR
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.