Οικονομική συναλλαγή ο λόγος της συμπλοκής στον Αγιο Σώστη



Για έναν πραγματικό οικογενειάρχη έκανε λόγο ο γιός του θύματος που στις 11 Ιανουαρίου άγνωστος άνδρας πυροβόλησε κατά της οικογένειάς του με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον πατέρα του.

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου στον Άγιο Σώστη, στον Νέο Κόσμο όταν άγνωστος άνδρας πυροβόλησε εναντίον μιας ολόκληρης οικογένειας από την Αλβανία, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον πατέρα, να τραυματίσει τον έναν του γιο και μια γυναίκα υπάλληλο γειτονικής καφετέριας.
Ένας από τους γιούς του θύματος, μίλησε στην κάμερα του Alpha σημειώνοντας ότι ο πατέρας του «δεν ήταν μπλεγμένος πουθενά» και ότι αποτελούσε ένας «πραγματικό οικογενειάρχη».

«Μας κυνηγήσανε, μας σημαδέψανε χτύπησαν τον αδερφό μου και μπήκε στη μέση ο πατέρας μου. Τον πυροβολήσανε τέσσερις φορές, μια σφαίρα τον χτύπησε μόνο».

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο γιος του θύματος ο αδερφός του είχε κλείσει ραντεβού με αυτούς τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδερφός του είχε πάρει δανεικά από αυτούς και εκείνη την μέρα του ζήτησα να πάνε μαζί να πληρώσουν τα χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε επρόκειτο για μόλις 600 ευρώ.

Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη εικόνα που έχουν πλέον οι αστυνομικοί για το αιματηρό περιστατικό στην πλατεία του Άγιου Σώστη, όλα σημειώθηκαν σε δύο φάσεις.
Χωρίς κανένας από τους μάρτυρες να μπορεί να πει τον λόγο, σε πρώτη φάση πατέρας και γιος άρχισαν να λογομαχούν με πέντε συμπατριώτες τους, οι οποίοι επίσης είχαν καθίσει στην πλατεία. Η λογομαχία κατέληξε σε συμπλοκή με τους πέντε αγνώστους να γρονθοκοπούν άγρια πατέρα και γιους, με κάποιους από αυτούς μάλιστα, όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες, να έχουν μαχαίρια.

Ίσως και αυτός ο άμεσος κίνδυνος για τη ζωή τους, έσπρωξε τους τρεις άνδρες να τρέξουν προς την καφετέρια για να βρουν εκεί καταφύγιο, όμως τότε ο ένας από τους δράστες τράβηξε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε επτά φορές προς το μέρος τους, με τα τραγικά αποτελέσματα.

Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν από τις καταθέσεις των δύο γιων και της μητέρας τους να ανακαλύψουν εάν υπήρχαν προηγούμενα οποιουδήποτε είδους, μεταξύ των πέντε δραστών και της οικογένειας, ή εάν ήταν άγνωστοι και επρόκειτο για διαπληκτισμό που κατέληξε σε τραγωδία.

sputniknews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.