Ο Ερντογάν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού


Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε σήμερα, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου του κόμματός του AKP, στόχος είναι να καθησυχάσει κάθε αμφιβολία των πολιτών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Η Τουρκία άρχισε να χορηγεί το εμβόλιο CoronaVac, που ανέπτυξε η κινεζική Sinovac, σε υγειονομικούς σήμερα, στο πλαίσιο της πανεθνικής εκστρατείας εμβολιασμού κατά της COVID-19.
Το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανέφερε ότι περισσότεροι από 250.000 υγειονομικοί έχουν εμβολιαστεί με το κινεζικό εμβόλιο κατά την πρώτη ημέρα. Η Τουρκία αναμένεται να παραλάβει 50 εκατομμύρια δόσεις του CoronaVac έως τον Φεβρουάριο, ενώ θα αγοράσει 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer έως το τέλος του Μαρτίου.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.