Δικαστήριο στη Λιβύη ακύρωσε το τουρκολιβυκό μνημόνιο



Το Εφετείο της Al-Bayda στη Λιβύη εξέδωσε απόφαση για την ακύρωση των διατάξεων της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), με έδρα την Τρίπολη, σχετικά με τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων και τη συμφωνία ασφάλειας και στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.

Αυτό μεταδίδει η ιστοσελίδα adresslibya.net η οποία αναφέρει ότι “η απόφαση αυτή εκδόθηκε υπέρ της Βουλής των Αντιπροσώπων για την  ακύρωση των  συμφωνιών επικαλούμενη την παραβίαση της κυριαρχίας της Λιβύης”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα με την απόφαση αυτή αναστέλλεται η εφαρμογή των σχετικών διαταγμάτων μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.


militaire.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.