Υπουργειο ΠΡΟ.ΠΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ. Οι «καινοτομίες», οι κάμερες και οι κωδικοί taxinet

 


Υπουργειο ΠΡΟ.ΠΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ. Οι «καινοτομίες», οι κάμερες και οι κωδικοί taxinet

Στο κείμενο αναφέρονται οι αλλαγές που εισάγονται στην αντιμετώπιση μιας συνάθροισης, δίνονται εξηγήσεις για την χρήση του taxinet, στην επικοινωνία των διοργανωτών με την Αστυνομία, λέγοντας ότι δεν είναι φακέλωμα, αλλά προστατεύει τα στοιχεία τους, αλλά και για τον οριοθετημένο χώρο για δημοσιογράφους, για τους οποίους τονίζει ότι μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν.

Το υπουργείο κάνει ειδική αναφορά στις κάμερες που θα φέρουν οι αστυνομικοί στις διαδηλώσεις, αποκαλώντας την «καινοτομία αυτοσυγκράτησης», και αναλύει πώς θα γίνεται η αξιολόγηση της επικινδυνότητας μιας συνάθροισης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό μειώνει το βαθμό της αυθαίρετης κρίσης.

Εξηγεί ακόμα τι σημαίνει η λογοδοσία της Αστυνομίας για κάθε ενέργεια της και επισημαίνει ότι ο έλεγχος της κλιμάκωσης των μέτρων αντίδρασης της Αστυνομίας σε περίπτωση επεισοδίων με τελευταία τα δακρυγόνα, είναι βασικό στοιχείο του σχεδίου και το χαρακτηρίζει ρεαλιστικό.

 Γενικά με 11 ερωτήσεις και απαντήσεις έδωσε διευκρινήσεις το υπουργείο προστασίας του πολίτη θα σε παρακολουθούν και αν χρωστάς ,,,απλά όλα παρακολουθητέα ...

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.