Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διευκολύνει το Πακιστάν πιστό σύμμαχο της Τουρκίας


Με κοινή απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, και του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επικαιροποιείται ο κατάλογος ασφαλών χωρών καταγωγής. Ανάμεσα σ΄ αυτές είναι και το Πακιστάν!

Δεν έχουμε τίποτα με τους Πακιστανούς, αλλά στην κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζουν το ρόλο που παίζει το Πακιστάν σε σχέση με την Τουρκία και εναντίον της Ελλάδας. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις εχθρικές. 

Το Πακιστάν έσπευσε να “νοικιάσει” πιλότους στην τουρκική αεροπορία, όταν ο Ερντογάν “ξήλωσε” τη μισή αεροπορία του μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος.


Το Πακιστάν ήταν που είχε στείλει αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας στο Αιγαίο κι έκανε παραβιάσεις μαζί με τους Τούρκους. 

Το Πακιστάν γενικώς “παίζει” το τουρκικό παιχνίδι στη γειτονιά μας.

Συνεπώς εύλογο το ερώτημα: γιατί το διευκολύνουμε;

.militaire.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.