«Θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος»

 Πλακιωτάκης για τον θάνατο Βαλυράκη: «Θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος»

«Θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος» για τον θάνατο Βαλυράκη?

Απο την πρωτη στιγμη φωναζει.... με πολτοποιημενο κρανιο δεν μενεις στο κομμενο δαχτυλακι

Και αυτη η σιωπη απο τα λαλιστατα ΜΜΕ  μονο δηλαδη για κρονοιο θα μιλανε και πως να παμε σε συνομιλιες με Ερντογαν ,,,,,Σε αλλη περιπτωση κατι εισαγγελατοι θα κανανε και εκτακτα και ξημεροβραδιασματα σε δικες

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της, εξέφρασε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα.
Οχι τιποτα επισημο... απλα τηλεφωνηματακι

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη είχε αναφέρει ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες για εμπλοκή .. σκάφους στο δυστύχημα του συζύγου της, ζητώντας οι έρευνες να επισπευσθούν.

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.