Λογοκρισία σε δηλώσεις Ερντογάν:”Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να “κλείσει” την Τουρκία στις ακτές της


Ένα 24ωρο μετά από την ανακοίνωση των διερευνητικών ο Τούρκος πρόεδρος μας κατηγορεί ότι προκαλούμε ένταση με τις NAVTEX και επαναλαμβάνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να περιορίσει την Τουρκία στις ακτές της! Μίλησε ακόμη για …μαξιμαλισμό!


Αυτές οι δηλώσεις του Ερντογάν δεν περιλαμβάνονται στο τηλεγράφημα του ΑΠΕ και είναι μία ακόμη ένδειξη της κυβερνητικής προσπάθειας να μας βάλει στην “εικονική πραγματικότητα” που τη βολεύει.

Τι μεταδίδει το ΑΠΕ, για το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι “μαγαζί” της. Το πληρώνουν συνδρομητές .

militaire.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.