Πυροβολισμοί τώρα στην Αγία Βαρβάρα


Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς στην Αγία Βαρβάρα. Οι πρώτες πληροφορίες.

Ενας άνδρας Ρομά πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα, επίσης Ρομά, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του και κινούνταν επί της οδού Μακρυγιάννη.

Ειδικότερα, ο δράστης όταν αντιλήφθηκε τον οδηγό του αυτοκινήτου βγήκε από το σπίτι του και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να τον πυροβολεί. Ο οδηγός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του όπου παραμένει μέχρι τώρα αρνούμενος να βγει με αποτέλεσμα ήδη να έχουν πάρει εντολή να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της ΕΚΑΜ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.