Νοσηλεύτρια νόσησε από κορωνοϊό και όταν γύρισε στη δουλειά της την είχαν υποβαθμίσει! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 Ένα απίστευτο περιστατικό με μία νοσηλεύτρια που νόσησε με κορωνοϊό κατήγγειλε ο πρόεδρος του 2ου Περιφερειακού Τμήματος (Μακεδονίας-Θράκης) της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, Γεώργιος Μπαλιόζογλου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλιόζογλου, η νοσηλεύτρια νόσησε από κορωνοϊό και όταν επέστρεψε στη δουλειά της, διαπίστωσε ότι ο διοικητής του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται, την είχε υποβαθμίσει!

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια εργάζεται σε νοσοκομείο της Καβάλας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του 2ου περιφερειακού τμήματος Μακεδονίας Θράκης της Ένωσης νοσηλευτών Ελλάδας, Γιώργο Μπαλιόζογλου, «η νοσηλεύτρια εργαζόταν στην υποδιεύθυνση του νοσοκομείου, νόσησε και παρέμεινε σε άδεια στο σπίτι της. Όταν επέστρεψε στη δουλειά της, ο διοικητής θεώρησε καλό να την υποβαθμίσει, γιατί δεν τον βοήθησε αρκετά στα καθήκοντά του!».

«Σαν ένωση νοσηλευτών, αυτό το καταδικάσαμε και το αναδείξαμε και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι και τον πρωθυπουργό», πρόσθεσε.
Χαμηλό ενδιαφέρον για εμβολιασμό

Χαμηλό παραμένει το ενδιαφέρον των νοσηλευτών στη Βόρεια Ελλάδα για να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του 2ου Περιφερειακού Τμήματος (Μακεδονίας Θράκης) της Ένωσης νοσηλευτών Ελλάδας, Γιώργο Μπαλιόζογλου, το ποσοστό αυτό φτάνει στο 40 με 50%.

Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες και τα παράπονα για ελλιπή φροντίδα προς τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, πρόβλημα που επιτείνεται από την απαγόρευση παρουσίας συνοδών και συγγενών, ο κ. Μπαλιόζογλου απέδωσε τα προβλήματα αυτά στον υπερβολικό φόρτο εργασίας, λόγω της πανδημίας και στο γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις, δύο νοσηλευτές καλούνται να εξυπηρετήσουν ακόμη και 30 – 40 άτομα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Μπαλιόζογλου στη Μαρία Σαμολαδά:

https://www.grtimes.gr/

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.