Μικρές απώλειες ο χρυσός



 Με μικρές απώλειες έκλεισε ο χρυσός τη Δευτέρα μετά από δύο διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις καθώς το ράλι των μετοχών στη Wall Street σε νέα ιστορικά υψηλά μετρίασε το ενδιαφέρον για το πολύτιμο μέταλλο.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Φεβρουαρίου έχασε 2,80 δολ. ή 0,1% και έκλεισε στα 1.880,40 δολ. ανά ουγγιά.

Με ισχυρά κέρδη έκλεισε το ασήμι, με το συμβόλαιο Δεκεμβρίου να προσθέτει 64,9 cents ή 2,5% στα 26,460 δολ. ανά ουγγιά που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μικρά κέρδη κατέγραψε ο χαλκός, με το συμβόλαιο Δεκεμβρίου να κερδίζει 0,3% στα 3,57 δολ. η λίβρα, συμπληρώνοντας τρεις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις.

  https://www.capital.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.