Αν είναι αλήθεια είναι τρομακτικό. Εθελοντές στην Αυστραλία βρέθηκαν θετικοί στο AIDS μετά τις δοκιμές εμβολίου.Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε συμβόλαιο ύψους 1 δισ.$ με την εταιρεία CSL Limited για εμβόλιο κορωνοϊού, ύστερα από δείγματα εθελοντών που είχαν κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία ήταν θετικοί στο… AIDS!

Η συμφωνία αφορούσε την προμήθεια 51 εκατ. δόσεων για το εμβόλιο που είχε αναπτύξει η CSL σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland.

Η συμφωνία τερματίστηκε, όταν εθελοντές οι οποίοι είχαν μετάσχει στο πρόγραμμα ως δια μαγείας βρέθηκαν να έχουν AIDS! Όπως διευκρινίστηκε τα δείγματα για AIDS αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένα, άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν το πρόγραμμα  καθώς, όπως ανέφεραν ότι τα δείγματα αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο  λόγος για τον οποίο βρέθηκαν με AIDS οι εθελοντές ήταν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιεί μέρη από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο HIV και που κάνει το εμβόλιο πιο σταθερό στην αντιμετώπιση της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.