Χρησμός Αντώναρου για αλλαγή πρωθυπουργού ως το Μάρτιο του 2021!

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος όσον αφορά το δυσάρεστη κατάληξη της Συνόδου Κορυφής. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μου το είπαν και το επιβεβαίωσα στο μεταξύ: Το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 25 Μαρτίου 2021. Με σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.
Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω. Γιατί -- υπενθυμίζω -- η 25η Μαρτίου 2021 είναι η ημέρα που συμπληρωνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Προφανώς κανείς στην ελληνική κυβέρνηση -- και στην ελληνική αντιπροσωπεία -- δεν το σκέφθηκε... Η συμβαίνει μήπως κάτι άλλο; Ο Μητσοτάκης το κατάλαβε. Αλλά σου λέει τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα είμαι Πρωθυπουργός μέχρι τότε; Άστο να το διαχειρισθεί όποιος με έχει διαδεχθεί. Λέτε;

Πάντως η γκάφα διαρκείας αυτής της ανερμάτιστης κυβέρνησης πάει σύννεφο.

http://www.freepen.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.